Diverse

   Orasul Sulina este gazda unor manifestari culturale ce aduna laolalta interpreti si spectatori, intr-un cadru natural deosebit, animand calduroasele nopti ale vacantelor de vara...

detalii

   Istoria orasului Sulina este strans legata de apele Dunarii si ale Marii Negre, care i-au asistat nasterea, i-au vegheat dezvoltarea si ii promit un viitor...

detalii

Divertisment si relaxare

   Din programul unei vizite intr-o locatie precum oraselul Sulina, nu pot lipsi cateva obiective de mare interes ce concura la umplerea traistei cu amintiri a fiecaruia dintre noi. Vorbim aici despre cateva din obiectivele ce ofera o imagine a importantei pe care a cunoscut-o de-a lungul timpului aceasta localitate, prin pozitia sa strategica la ingemanarea dintre Dunare si mare: Palatul Comisiunii, Farul Mare, Uzina de Apa, Cimitirul Maritim etc.

   Pentru divertismentul si deplina relaxare a oaspetilor, pensiunea "Casa Sibiana" a gandit o serie de pachete turistice ce se adreseaza pescarilor amatori si nu numai lor (gen "Profesorul de crap sau stiuca"); ghizi de pescuit, birdwatching si fotohunting; excursii de o zi in Delta Dunarii pe lacuri si canale (pentru grupuri de 2 10 persoane); inchirieri de ambarcatiuni cu capacitate de 2, 4, 5, 6, 8 si 10 persoane; inchirierea de barci rapide pentru transportul turistilor din Tulcea in Delta Dunarii la pensiuni sau hoteluri; mese festive cu foc de tabara in compania unor ansambluri folclorice lipovenesti si grecesti, calarie de agrement etc.

   Fiind oaspeti ai acestei pensiuni puteti beneficia de informatii pertinente si sfaturi utile legate de traseele turistice din Delta Dunarii.

   Pentru a exemplifica cele mentionate anterior puteti accesa doua pagini ce cuprind un crampei din amintirile unor excursii efectuate de pensiunea "Casa Sibiana":


Copyright © 2013 Casa Sibiana