Diverse

   Orașul Sulina este gazda unor manifestari culturale ce aduna laolalta interpreti si spectatori, intr-un cadru natural deosebit, animand calduroasele nopti ale vacantelor de vara...

detalii

   Istoria orasului Sulina este strans legata de apele Dunarii si ale Marii Negre, care i-au asistat nasterea, i-au vegheat dezvoltarea si ii promit un viitor...

detalii


   Orasul Sulina este gazda unor manifestari culturale ce aduna laolalta participanti si protagonisti, intr-un cadru natural deosebit, animand calduroasele nopti ale vacantelor de vara. Amintim aici cateva din aceste evenimente culturale:

Festivalul Concurs National de Interpretare Muzicala "Copii canta marea". "Lansat in anul 2005, festivalul dedicat copiilor intre 8 si 16 ani, isi propune sa cultive in inimile acestora, dragostea pentru arta in general si cea pentru muzica, in special".

Festivalul Minoritatilor Nationale "Serbarile Deltei", precedat de o frumoasa parada a costumelor populare. "Organizata pentru prima oara în anul 2001, aceasta manifestare si-a propus sa descopere si sa promoveze tineri interpreti si ansambluri, aducand în acest fel o contributie la perpetuarea în timp a traditiilor specifice fiecarei minoritati".

Festivalul Concurs National de Interpretare si Creatie Muzicala - Sulina. "Festivalul are propria sa istorie. La prima editie, in anul 1998, festivalul se desfasura in cadrul unei singure sectiuni: creatie muzicala. Incepand cu cea de-a doua editie, manifestarea s-a imbogatit cu sectiunea interpretare".


Copyright © 2013 Casa Sibiană