Diverse

   Orasul Sulina este gazda unor manifestari culturale ce aduna laolalta interpreti si spectatori, intr-un cadru natural deosebit, animand calduroasele nopti ale vacantelor de vara...

detalii

   Istoria orasului Sulina este strans legata de apele Dunarii si ale Marii Negre, care i-au asistat nasterea, i-au vegheat dezvoltarea si ii promit un viitor...

detalii   Pensiunea "Casa Sibiana" se afla in orasul Sulina, cel mai estic punct al Romaniei si al Comunitatii Europene.

   Cadrul natural deosebit datorat vecinatatii fluviului Dunarea, a Deltei Dunarii si a Marii Negre, constituie unul din avantajele majore ce pot transforma zilele de vacanta pentrecute aici in amintiri de neuitat.

   La nivel national, localitatea Sulina detine statutul de Zona de Interes National.

   Clima in localitatea Sulina este continentala, fiind influentata pe de-o parte de Marea Campie Rusa, iar pe de alta parte de Marea Neagra. Apa care inconjoara orasul influenteaza in mod decisiv microclimatul local: toamna se raceste mai usor, iar primavara se incalzeste mai greu decat in restul portiunilor de uscat.

   Asemenea unei insule, orasul Sulina se afla inconjurat de ape si de aceea, accesul spre si dinspre oras catre alte localitati se face numai pe apa.

   Cea mai apropiata localitate ce beneficiaza de legaturi terestre cu restul "continentului" este municipiul Tulcea, situat la o distanta de 39 de mile marine (aproximativ 74 km).

   Pe harta afisata mai jos este trecut traseul pe care il puteti urma din punctul in care va debarcati de la bordul navelor de pasageri si pana la pensiunea "Casa Sibiana".

Harta acces
Copyright © 2013 Casa Sibiana